Meerdaagse Moxa Deditatie

4 Donderdagavonden van 19.30 – 22.00 uur
bij Praktijk Pure Touch te Bad Nieuweschans

Aanmelden kan tot 9 januari 2020

De winter is een seizoen waarin alles stil lijkt te staan, alsof er niets gebeurd. Bomen hebben hun blad verloren en veel dieren houden een winterslaap. Toch is dit een seizoen vol actie want, er wordt los gelaten wat niet meer werkt en vanuit rust wordt er opnieuw verbinding gemaakt met de Levensenergie. Gezuiverd en vol levenslust begint de natuur weer aan een nieuw seizoen.

Meerdaagse Moxa Deditatie
Ook voor ons is het een mooie periode om in actie te komen om onszelf te zuiveren, in balans te brengen en (opnieuw) te verbinden. Changespirators biedt je hiervoor een Meerdaage Moxa Deditatie aan bij Praktijk Pure Touch in Bad Nieuweschans. Tijdens vier bijeenkomsten ervaar je hoe het is om je te zuiveren van verkrampte gewoontes. We kijken naar jouw balans in feminiene en masculiene energie. We nodigen je uit om je volledig te (her)verbinden met jouw bruisende Levensenergie. Kom ontdekken wat dit  experiment voor jou in petto heeft…

Changespirators en Deditatie
Moxa deditatie is een westerse meditatie van Changespirators puur gericht op verbinding maken met de Levensenergie. Waar veel meditaties zich naar binnen keren, richt deze Moxa deditatie zich actief op het maken van verbinding, door middel van vier belangrijke elementen namelijk, ontspannen, ademen, voelen en je aandacht vrij in het moment hebben. Door gezamenlijk te dediteren ervaar je de Levenskracht sterker dan als je alleen bent. De Moxa maakt deze ervaring nog krachtiger.

Zuiveren
Elk veranderproces begint met zuivering. Wat in een systeem niet meer werkt of vast zit moet gezuiverd en losgelaten worden. De giftige stoffen worden uitgescheiden voordat een nieuwe balans en, vervolgens, een regeneratie ontstaat. Ook moeten vastzittende emoties in ons proces, gezien en gezuiverd (uitgeademd en geuit) worden. Zuivering is niet noodzakelijk prettig en tegelijkertijd kan je er heel blij van worden omdat het je helpt in jouw proces.

Balanceren
Levensenergie is de balans tussen feminiene en masculiene energie. Feminiene en masculiene energie horen onverbrekelijk bij elkaar en verkeren idealiter in een dynamisch evenwicht. Wanneer dit zo is voelen we ons ‘vol’ of ‘in de flow’ en volledig in relatie.

Verbinden
Leven is Verbinding. Als je ademt, ontspant, in je gevoel bent en de aandacht in het nu hebt kom je achter deze waarheid. Je voelt dat alles in wezen energie is; een energetisch altijd al verbonden netwerk. Verbinden is een kwestie van toelaten en doen: echt voelen. Voelen als een actie is het ‘instrument’ van verbinden. Door je aandacht naar buiten te richten in alles wat je doet (op een ontspannen manier) volgt je gevoel je aandacht

Moxa Deditatie Kussen
Het kruid Moxa (Artimisia Vulgaris) wordt in Oosterse geneeskunde gebruikt om de stimulerende werking op de Levensenergie. Door de Moxa Deditatie te combineren met Moxa wordt deze werking extra versterkt en kunnen blokkades verdwijnen. Dit effect intensiveert wanneer mesen dit samen doen omdat de energieën met elkaar gaan resoneren. Het Moxa Deditatie kussen heeft een aparte ruimte om Moxa te kunnen branden.

Doe mee

Datum 2020:
Donderdag 16 en 23 januari
Donderdag  6 en 13 februari
Tijd:
19.30 uur tot 22.00 uur
Locatie:
Praktijk Pure Touch
Voorstraat 43
9693 EE Bad Nieuweschans
Introductieprijs:
€ 75 incl. gebruik moxakussen tijdens de bijeenkomsten
€ 15 korting als je zelf je moxakussen meeneemt of aanschaft tijdens de eerste bijeenkomst
Groepsgrootte:
Minimaal 4 en maximaal 7 deelnemers

Aanmelden kan tot 9 januari 2020